E-Bike

De e-bike is volwassen.  Tot voor kort werd een elektrische fiets vooral geassocieerd met steunkousen en gehoorapparaten. Maar de nieuwe generatie e-bikes is allesbehalve stoffig. Ook (oudere) jongeren zich steeds sterker aangetrokken voelen tot het elektrisch fietsen. Immers, de high-end elektrische fiets is een prima alternatief voor vervoer met de auto. En in veel gevallen sneller en altijd schoner en goedkoper!

Bij BinkEbikes hebben we besloten geen concessies te doen aan kwaliteit en alleen ‘state of the art’ elektrische fietsen te leveren met een unieke rij beleving.

Spiked Cycles
Het Nederlandse Spiked Cycles maakt een elektrische fiets met een strak en hip design, die bovendien ook nog eens geheel naar eigen smaak gecustomized kan worden.

Een ‘Spiked’ past perfect bij mensen die er bewust voor kiezen om de auto te laten staan en de e-bike gebruiken voor de dagelijkse middellange afstanden. Of dat nu is voor woon-werkverkeer, om te shoppen of lekker een dag naar het strand te gaan. De Spiked fietsen zien er niet alleen goed uit, ze fietsen ook nog eens bijzonder comfortabel door toepassing van een aantal vernieuwingen zoals de kunststof tandriemaandrijving. En heel eigenwijs maar wel slim is de keuze voor juist minder in plaats van meer versnellingen. En je kunt de Spiked Cycles helemaal zelf samenstellen met kleur, uitvoering en bijvoorbeeld frame. En natuurlijk kunt u ook gewoon kinderen vervoeren, zowel voor als achter op deze Spiked fietsen.

Background pattern
Colors
Layout style